Pengomen Popular Oktober 2015

November 04, 2015

Pengomen Popular Oktober 2015 



Hai rakan-rakan...Entri autopost ni... entri ini....seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan Oktober 2015 kan..kini dah masuk bulan November 2015.Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular Oktober 2015 di blog Cik Ash ni....  ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw.... Kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist ekin iaitu BLOGLIST AWESOME disiber blog ekin.. Yang penting bulan ni ada 2 jejaka yang menyerikan blog ekin. Seorang dah beristeri lagi seorang single lagi nak ngorat kena isi borang dulu.. hihihi sory Cikpinz jangan marah taw.


Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah blog ekin iaitu ekin senaraikan  di bawah ini jom kita terjah blog mereka ini.. nampaknya ada nama baru dalam carta ni.. kak yan menjuarai carta untuk bulan ni.. jeling-jeling sis JM jatuh tempat kedua.. kak macho kita jatuh tangga ke sepuluh jauh ketinggalan dari sis jm tu.. 

1. Kak Iryanty Ahamad
2. Sis Jari Manis
3. Khai ❤Rin: Anies
4. Cikpinz
5. Siti Yang Menaip
6. Kak Aida
7.  Kak Farah Tower
8. Hidayu Ayumie
9. Cikgu Etuza
10. Scdha Sein

You Might Also Like

47 ulasan

  1. hahaha...tak ada nama Fidah...tak next month yer

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Terima kasih kak yan sudi singgah blog ekin

      Delete
  3. wahhh..kak Yan dah pintas JM lah hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi tu la sis jm busy p travel kan

      Delete
    2. Bulan ni je agaknya jm..huhu...bulan depan kak yan bagi jm balik ye...cayang jm...kakak kan kena mengalah dengan adik...

      Delete
    3. ahahahaa.kak Yan jgn lah merajuk

      Delete
  4. sorry Ekin...dh lama x singgah sini itu sbb prestasi merosot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan ni tengoklah macam mana sis JM guna bom tangan!

      Delete
    2. kah kah kah..korang cam tahu2 je kan

      Delete
  5. x jauh beza ngan kak Yan..sipi2 je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi tu la masa kira manual dapat gitu kena wigdet pun sama dapat

      Delete
  6. ehh kenapa bila komen kat blog Ekin dia x ckp 'robot' pun leh publish komen dengan senang hati je...Ekin ada set kat mana2 ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak set apa2 sis jm blogspot problem kut smlm

      Delete
    2. semua blog laa... Tapi semalam je...

      Delete
  7. Adusss... Menjunammm... Tapi masih tersenarai... he he he...

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada yang tersenarai.. kali ini x tersenarai.. kena cuba lagi gigih nie..

    ReplyDelete
  9. tahniah semua

    kira nak buat benda ni tapi bila time rajin nak buat mesti tenet down

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. usaha lagi zai biar ada dalam senarai hihihu

      Delete
  11. yahuuu.. namaku masih disitu.. yahuuu.. lama x bom Kak EKin..
    skarang susah nak bom dah.. ramai nk terjah =D

    ReplyDelete
  12. e'eh... aida masa ada la di blog ekin ni :)
    and tahniah kpd yg lain ye...

    ReplyDelete
  13. Terkeluar dari carta bulan lepas..hukhukhuk..sedey..

    ReplyDelete
  14. Bulan ni akan cuba merampas takhta mereka semua..hahahaha.. *gelak jahat..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017