Tersenarai 100 Blog Pilihan 2018

January 14, 2018

Tersenarai 100 Blog Pilihan 2018 | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar untuk hari ini sihat ke, harap sihat la ya..

100 blog pilihan 2018

Alhamdulilah syukur sangat di awal tahun 2018 ni blog cik ash masih tersenarai di dalam blog Pilihan 2018 HasrulHassan.com. Bagi cik ash masih tak layak nak masuk list dalam dalam blog pilihan ni. Blog picisan ni masih lagi berpeluang ada dalam list dengan blogger hebat yang lain. Syukur sangat.

senarai 100 blog pilihan

Cik Ash selalu follow blog Hasrulhassan.com, sebab blog Hasrulhassan.com ni sebagai blog rujukan cik ash untuk memperbaiki lagi blog ni. Di dalam blog Hasrulhassan.com banyak tips-tips tentang blogspot yang ditengahkan, kalau yang teringin nak menjana pendapatan dengan blog boleh jadi rujukan dekat blog banyak yang beliau share. Sebagai blogger baru harus la rujuk blog Hasrulhassan.com ni taw rugi kalau korang tak rujuk dekat sana macam-macam tips ada, disebabkan adsense dapat dekat blog ni hasil dari rujukan blog Hasrulhassan.com jugak.


Kalau anda nak tersenarai dalam 100 blog pilihan 2018 cepat la pergi komen dekat facebook pages. InsyaAllah mana la taw ada rezeki tersenarai nanti.. so kalau nak tengok adakah anda seorang yang tersenarai dalam 100 blog pilihan ni boleh tengok dekat SINI. Ok la korang cik ash undur diri dulu, ada nak buat kerja sikit kat rumah ni.. hihihihi.. 




You Might Also Like

14 ulasan

  1. Tahniah kak.. Untung masuk dlm senarai blog a. Hh.. Semoga terus suksess dgn blog :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Cik Ash... eh eh blog kita pun ada tu .. hihi

    ReplyDelete
  3. Tahniah...Akak baru letak link hari ni..harap2 dapat masuk senarai..

    ReplyDelete
  4. wah... untung jadi antara 100 blog pilihan sifu HH.. tb pun memang selalu skodeng blog hh sebab dia selalu buat entri yang berkaitan jana wang dan cara nak bagi blog mantap

    ReplyDelete
  5. wowww..terbaik lah Ekin..nak check jgk la masuk list ke tak

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Tapi senarai ni dia buat based on apa ye sebenarnya?

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE JANUARI 2018