Wajah Terkini Pelakon Kanak-kanak Kuch Kuch Hota Hai

February 11, 2012

Wajah Terkini Pelakon Kanak-kanak Kuch Kuch Hota Hai 

Kuch Kuch Hota Hai
                                                           Assalamualaikum.. 
Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.. 

Selamat petang pembaca blog ekin...  Korang ingat lagi tak perlakon kanak-kanak celik.Mungkin seringkali terlintas di benak kita adalah Shah Rukh Khan, Kajol, Salman Khan, atau Rani Mukherjee? Tapi kali ini ekin nak kongsi gambar terkini  mereka. Baru lepas menonton filem Kuch Kuch Hota Hai sebentar tadi dekat tv, ekin pun tergodek2 di google dan terjumpa gambar perlakon  kanak-kanak yang ada di lagu Ladki Badi, yang main biola, yang suka bilang  bintang. Macamner   wajahnya sekarang? Siapa namanya?

Nah, setelah ekin search cukup lama di google, ekin dah temuinya wajah sebenar 2 perlakon kanak-kanak tu...  Nak tahu bagaimana rupa Sana Saeed  dan Parzan Dastur setelah 14 tahun berlalu? Jomss layanss.... di bawahhhhhhhhhhh ni... ekin nak share ni. 










You Might Also Like

2 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017