Header Blog Dah Bertukar

December 12, 2013


Hai semua selamat pagi dah pukul 1.47pagi  masih ada yang sudi singgah blog ekin yang tak seberapa cantik ni... blog ekin dah bertukar header yang baru ekin edit sendiri... yang doodle girl di tengah-tengah tu ekin ambik dari blog INI. Kat Blog tu banyak doodle yang comel-comel..


COMEL TAK HEADER BLOG SAYA NI SILA KOMEN SIKIT YA...



You Might Also Like

16 ulasan

  1. Cunnya header .
    Pandainya edit header...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. cun doodle tu kut. boleh la edit2 sikit.

      Delete
  2. ok la tu headernya..pandai buat sendiri..suka purple rupanya..sama la kita..jemput singgah http://nurham.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. cun blog......purple blog...like!!cntik doodle 2
    jum tgk blog ungu sy jugak http://fiesyasayangawak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @Cik Ungu

    terima kasih Cik Ungu... Ha ah suka purple... ok nanti ekin singgah.. :)

    ReplyDelete
  5. @no more u in my life

    :) terima kasih awak... ok nanti kita singgah ya

    ReplyDelete
  6. wah....comelnya header dia...jeles iolss tengok..hehehe

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. @Azlan Strider

    terima kasih... biasa2 jer tu ada lagi comel pada tu...

    ReplyDelete
  8. comel la doodle tu.. plus pula wane pepel.. i like...

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017