Terima Kasih Sis Jari Manis

November 29, 2015

Terima Kasih Sis Jari Manis


Assalamulaikum...
Hai korang semua.. terima kasih ekin ucapkan kepada sis JM di atas hadiah ni... maaf lewat pulak update entri ni asyik tersimpan dalam draf jah...  


Hadiah yang ekin dapat dari thailand punya seban sebelum sis JM pergi travel ke sana yang sis jm bawa nama ekin sana happy sangat.. blog sis JM banyak menceritakan pengalaman travel di luar negara so sesiapa rancang ingin melancong korea,jepun,thailand dan sebagai boleh rujuk di blog Blog Jari Manis

Thank you sis JM di atas hadiah ini ucapan kat kad tu.. love you to..

Tolong jasa baik korang yang baca entri ini tolong like Facebook Page 

You Might Also Like

29 ulasan

  1. tahniah dpt hadiah...sha dalam xdpt hadiah..dah xaktif berblog..dlu pernah dpt hadiah gelang pink dr thailand..ctk..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aktif balik nanti dapat balik hihihi

      Delete
  2. yeay!!! ekin dah terima eh...sama-sama

    ReplyDelete
  3. "ucapan kat kak tu" or ucapan kat kad tu heheheh...kalau org lain typo sis JM nampak je kan..kalau sendiri typo tokoh jd tokong hehehe

    ReplyDelete
  4. cik ash jom join GA akhir tahun http://www.sheilainspire.com/2015/11/giveaway-akhir-tahun-2015-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  5. Jari Manis yang manis tu kan kan kan? He He He...

    ReplyDelete
  6. Tahniah Kak EKin... alhamdulillah rezeki kan :) hehe

    ReplyDelete
  7. Siapa tak kenal dgn akak Jari Manis kita yang pemurah ni,..
    Congrats, Ekin :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kak ekin. lepas ni bertambah lagi la koleksi FM dekat peti ais tu kan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kiera bnyk dah FM tak leh nk letak peti ais lg

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017