Rasa Macam Orang Lain Bila Tak Bercermin Mata

May 07, 2014

Rasa Macam Orang Lain Bila Tak Bercermin Mata


hai my blog... sejak 2 mejak suka sangat nak update kan.. hehehe.. hari ni ekin nak share satu cerita ekin  telah berjinak-jinak pakai contact lans demi buat latihan nak biasakan mata nanti dekat tarikh K.. hehhee... mula-mula pakai memang janggal sangat first time pakai kan kemain susah akak kat kedai cermin tu ajar... bila buang senang jer... pakai untuk 3 bulan jer.. lps kembali dengan spek gak... kalau rasa best maybe teruskan bergilir-gilir dengan spek.. bila pakai tu rasa mata berpasir pulak.. yang lucu pulak selalu ekin naik bus mesti tertido tapi pakai contact lans ni mata asyik terbuka hahhaha.. sebab takut nak tutup la mana taw tercabut kan...




 photo signature_4.gif

You Might Also Like

2 ulasan

  1. hehe...tu la susah sket bila senang tertdo time pakai lens. slalu juga mcam tu. bila sedar je, mata jadi kering sangat, tgn ni terus nk gosok mata tu, terlupa yg pakai lens. lebih slmt pakai spek la klu camtu kan. bila2 masa tertdo pun tak pe..=)

    ReplyDelete
  2. @Ida Yuni
    tu la dengan contact rumit sikit... pakai spek bila2 masa leh tertido... hahahahah

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017