Tahniah Imam Muda Aran

September 30, 2014

Hai reader pembaca blog ekin yang baik hati hari ini ekin share something taw ekin ni nak ucapkan tahniah buat Imam Muda Aran dengan kehadiran puteri sulung yang sangat comel... ekin dapat taw dah lewat sebab baru berpeluang on9 kan... ni kat bawah ada ekin sertakan pic puteri comel ni... semoga anak ni menjadi anak yang solehah... amin... teringin nak ada baby gak... sabar menanti ketibaan dirimu sayang wahai permata hatiku.....

Anak Imam Muda Aran Dilahirkan pada tarikh 9/9/2014 jam pukul 12.01 pm bayi perempuan berat 3.88 kg  dan diberi nama ADAWIYAH HUSNA BINTI AHMAD HAZRAN



You Might Also Like

3 ulasan

  1. aloh, suka bby ek..
    tahniah jugak kat iamn muda aran

    ReplyDelete
  2. @Petak Bunga

    yup suka baby... harap dapat baby cepat2 hehehe...

    ReplyDelete
  3. semoga jadi anak yang solehah..

    acik singgah di sini

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017