Mini Giveaway Tengkubutang bersama Embun Beauty House

October 06, 2014



hai pembaca blog ekin... ekin ada join Mini Giveway TengkuButang Embn Beauty House... Giveaway ini pun ekin tahu dari blog sis Mia Liana masa tengok kat dashboard tu ternampak entry sis mia post apa lagi ekin jon terus.. berbalik pada giveaway ini setiap giveaway mesti ada syarat-syarat.... ada tajaan sponsor dari blogger sama blogger....  ingin join giveaway ni sila klik banner kat bawah ini :




Tinggalkan link penyertaan korang di ....SINI 

Pemilihan Pemenang Adalah secara Random.org ...
HADIAH-HADIAH ADALAH SEPERTI BERIKUT :

NO.1
Jam Hiasan
NO.2
1 Paket Coklat Daim
N0.3
Bawal Cantum
NO.4
Bawal Channel
NO.5
Bawal Rose Ayu
NO.6
Keychain Comel untuk 2 pemenang





You Might Also Like

8 ulasan

  1. Singgah bw sini dari segmen yang sama. Gud luck...^_^

    ReplyDelete
  2. Singgah bw sini dari segmen yang sama. Gud luck...^_^

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  5. Assalamuailaikum ! haii , Nad singgah dari segmen yang sama :) Goodluck awak and sudilah singgah belog kita yak ? ;)

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017