Pengomen Popular Julai 2015 Blog Cik Ash

August 01, 2015

                              

Hai rakan-rakan...terlewat sikit update hari ini sibuk sikit.....seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan Julai 2015 kan..kini dah masuk bulan Ogos 2015.Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular Julai 2015 di blog Cik Ash ni....  ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw.... Kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist ekin iaitu BLOGLIST VVIP disiber blog ekin.. ekin x berkemampuan nak beri hadiah mcm2 kepada mereka yang bertuah ni... inshaAllah kalau ekin dimurahkan rezeki nanti ekin akan bagi... doa2 kan ekin dimurahkan rezeki semua apa yang ekin rancangkan... 


Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah 9 rang perempuan 1 orang laki.... Jom terjah mereka.. susah sangat blogger lelaki nak singgah blog ekin hihihi... 

2.  Scdha Sein 






You Might Also Like

47 ulasan

  1. Hehe Zumal yang sorang tersesat tu yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi tu la zumal jah sudi bc blog ekin...

      Delete
  2. Bukan habuan yang diharapkan.. Semoga persahabatan kekal hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  3. Hai Ekin. Hihihi ada rezeki gak masuk carta w/pun bulan lepas tak sempat bw sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai kak farah xpe jarang mai tetap ada dlm carta tu

      Delete
  4. Macam kenal je,..si juara & naib juara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua tak knl juara n naikbjuara rugi ni

      Delete
  5. tahniah pada yang terenarai ye,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PD bila nak masuk dalam senarai hihihi

      Delete
  6. Tahniah2..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ekin...sis JM datang support ikhlas..x perlu nk beri something or apa2...Ekin rajin singgah di blog sis pun syukur sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis JM sudi komen blog ekin ni

      Delete
  8. @Dunia ZumalHai Zumal..ada gak kumbang kat sini baru berseri hikss

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua, hrp2 pasni ade nama Cikna lak ye,huhuu....;-)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, tersenarai disni :) tak mampu nak lawan Sis JM n SS..no.3 pun jadilah..hehehee :)

    ReplyDelete
  11. Wah, kumbang seekor dikelilingi 9 kuntum bunga :)

    ReplyDelete
  12. e'eh... aida di situ.
    ok sgt la, walaupun tangga terakhir :) alhamdulillah ...

    ReplyDelete
  13. alamak...x masuk senarai...malunya

    ReplyDelete
  14. semua yg tersenarai ni tak mampu Fida tandingi...

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Hahahaha pndai ajak sis JM boom sini pulak

      Delete
  16. Ekin... Cuba tukar style 'reply' blog Ekin nih... Macam tak user friendly... SS cadangkan lebih baik reply tu diletak di bawah betul2 komen yang kita nak reply bukan di letak hujung komen... Line breaks jangan guna
    tag... Pilih "Enter"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok SS ekin dah mintak orang tolong baiki hihihi... dah ok kotak komen tq SS bgi cadangan muahhhhh

      Delete
  17. @Scdha Sein (SS)SS nk jadi No 1...boleh..bulan ni JM bagi peluang nak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biar lak Jay Emm duduk di atas.. SS tampung kat bawah.. Keh Keh Keh...

      Delete
    2. JM berat...size L...SS sudah pasti size S

      Delete
    3. Hhahaha beralah kedua fuanya nk no 1

      Delete
  18. @Scdha Sein (SS)bila pakar berbicara...so Ekin..sis JM setuju dgn cadangan SS tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS terbaik bab teguran ekin ok saja

      Delete
    2. Dah ok dah kan... Sedap skit mata nih... Ha Ha Ha..

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017