Alamak Diserang Oleh Mama3Farhanah hehehe

January 09, 2015



Sempat lagi update di tengah2 malam ni... hihihi.... blog ekin diserang komen oleh mama3farhanah.. terkejut tengok banyak betul komen... ni mesti kes sebab tak lama blogwalking kan mama.... terima kasih mama kerana sudi singga di blog ekin... sayang mama n anak-anak mama... inshaAllah mana taw ekin balik kelantan nanti boleh kita jumpa kan.... 

 Sory ekin print screen komen mama yang banyak ini.... :)





Jom kita terjah blog mama3farhanah yang sangat sporting dan baik hati...

 Mama3Farhanah ♥♥♥

ok la selamat malam kepada semua blogger yang singgah blog ekin... jangan lupa klik iklan2 di blog ekin... lepas ni ekin klik blog korang pulak... 

okbaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Jemput yang mana baca entry join segmen ekin gak di blog berangsung sekarang 

You Might Also Like

8 ulasan

  1. wow... rajiinnnn.... :D
    Line internet shad selow.. nnti line lajuu.. nak komen bndle gak..

    ReplyDelete
  2. wah,, banyaknya komen mama!! jeles nih. hoho XD

    ReplyDelete
  3. @sha dhira

    shad pun time laju banyak komen tu... hahhha....

    ReplyDelete
  4. @Wardah Aneesa hihihihi...jeles komen panjang gak... hahhahaha

    ReplyDelete
  5. itu diaaaaa hamek hamek hahaha
    memang antara yang rajin nyinggah blog CT juga mama ni.. komen pukal sungguh tu hehe

    ReplyDelete
  6. @CT Humairah hihihihi... tu la sama la dengan CT lebih kurang sekali komen banyak gak... kak ekin nak komen banyak2 xsempat ada keje semace

    ReplyDelete
  7. @mama 3farhanah hahahahhaha datang serang lagi... update lagi....

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017