CPUV Nuffnang 1/2015 Nestle Kitkat Launch

January 09, 2015




Alhamdulilah rezeki di tahun baru kali pertama ekin dapat kempen CPUV nuffnang Nestle Kitkat Launch... terima kasih kepada nuffnang semoga akan bertambah2 lagi masuk CPUV di blog ekin... :) nanti boleh penghujung setia blog ekin tolong klik kempen ni bila ada di tayangkan di blog ekin...


Jemput yang mana baca entry join segmen ekin gak di blog berangsung sekarang 




You Might Also Like

12 ulasan

  1. kak ekin.. tahniahhh....
    yeay.. lepas ni makin banyak cpuv masuk.. aminnn... hepy untuk akak.. duktunggu nestle kitkat ni xkeluar2..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak, rezeki tuuu... Banje kitkat sekeping! hihi XD

    ReplyDelete
  3. tahniah cik ash ... salam perkenalan jugak,:) owh ade contest ye..nak try join la..hehe

    ReplyDelete
  4. @eamy milea terima kasih... join2 malam ni last

    ReplyDelete
  5. @mama 3farhanah ekin chek balik jadi kredit la pulak tak On going dah.. :(

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017