Review Hadiah Menang Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang

January 30, 2015



Alhamdulilah Hadiah menang GA 2 year blog tengku butang dah sampai... Terima kasih sis Rosni Watie double hadiah besday ekin sekali... semoga akak dimurahkan rezeki dalam perniagaan nanti... dipermudahkan segala urusan akak... hadiah sangat cantik.... terharu sangat 3 hadiah dapat hihihi... 


Ok ni ekin ada nak tulis pasal kak Rosni Watie merupakan blogger yang menjual pelbagai barang-barang seperti Jubah, Shawl, Blaus, produk kesihatan... sesiapa yang ingin berurusan nak beli barang dari beliau boleh mesej Facebook Rosni Watie, Facebook Pages   Rose Fesyen

Dan boleh gak singgah ke blog beliau  klik banner kat bawah ini...


bungakayangan

tak lupa gak kepada penganjur Giveaway boleh singgah ke blog beliau nak tengok keputusan pemenang sila klik banner kat bawah tu...

Sharing My Ceritera

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Tahniah, Ekin. Memang cantik-cantik hadiahnya :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah ekin.seronok dapat hadiah naa.. ;-)

    ReplyDelete
  3. @mama 3farhanah hihihi seronok2... hadiah paling bermakna dapat bersama suami sambut besday... hihihi

    ReplyDelete
  4. tahniah kak ekin.. murah rezeki ni..
    shad ad menang jugak ga tu, tapi belum tiba lagi hadiahnya.. and shad dah terlupa, ada hantar detail ke tidak.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. @sha dhira tq shad... kena chek la semula nanti xsampai kan... hihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017