Hadiah Menang Contest Facebook

February 19, 2015

 Alhamdulilah rezeki ekin join contest di facebook baru2 ni sebelum laptop rosak ekin menang... hihihi....gambar kat atas tu 
Hadiah kain tudung ni ekin menang contest facebook teka berapa biji guli menang saguhati ... hadiah ni dari  Ary Fyna Firdaus terima kasih hadiah ni....

   


Hadiah ni daripada kak Hasanah Asari .. biasa la contest  ni mesti ada syarat-syaratnya kan so kena ikut syaratnya inshaAllah ada rezeki menang.. hihihihii .... harap maaf kalau post entry ni kurang memuaskan deh... biasa la update HP murah jah ni... hihihi... lepas raya  cina baru dapat laptop huhuhu




You Might Also Like

28 ulasan

  1. uishh.. tahniah. tuah ayam nampak di kaki, tuah nasib sapalah tau

    ReplyDelete
  2. Wahh tahniah cik ash :D alhamdulillah rejeki

    ReplyDelete
  3. hai cik ash..salam perkenalan. nuha first time singgah sini. Tahniah cik ash memang GA nile.com.my jugak.. murah rezeki cik ash.

    Jemput ke blog nuha ya. Entry terbaru tentang Bagaimana untuk berkata "TIDAK"

    ReplyDelete
  4. hai cik ash. Banyak ye cik ash memang GA. Murah rezeki cik ash.

    Btw jemput singgah ke blog nuha. Entry "saya dah boleh main bola"

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak, seronok tengok hadiah-hadiah tu.. gempak betul! :D Semoga akak sentiasa dimurahkan rezeki, Aamiin.. :)

    ReplyDelete
  6. Menang lagi. Memang bertuah la. Tahniah ekin

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017