Test Update Blog Guna Tablet Anak Saudara

February 12, 2015



Assalamulaikum.... Ekin nak minta maaf maybe blog kurang update lepas ni sebab laptop abang ekin ada problem sikit... Tak taw la kenapa.... Ni pun try guna tablet anak saudara update hihihi... Ekin minta maaf kalau ekin tak berkunjung kat blog korang ya...  Rindu nya kat blog tak update hari ini..

You Might Also Like

13 ulasan

  1. Ekin, sorry tau lama tak dtg jenguk ekin. Laptop meragam ye. Tak pe,..nanti laptop sihat kita jumpa lagi ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe2 akak ekin ok jah ni..yup laptop meragam ni

      Delete
  2. suruh org yg perbaik tu cepat buat.. jgn lengah2 kn..hihi
    kata saya nk guna laptop saya saya nk update blog ni...kwn2 saya dok tggu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi abg yg cakap dgn tuan kedai kita duk diam sbb x pndai ckp kedah... sekali ckp keluar kelate

      Delete
  3. ssh kan nk update blog kalau laptop prob...sy pon kdg2 mcm tu laa jugak...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup memang disagree sgt2... bls linen boleh sikit2

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017