Review Shopping Barang Menang Baucer RM150 Nile.com.my

March 11, 2015




Mesti ramai berteka teki dengan post Wordless Wednesday #14 kan hihihi...
   Alhamdulilah rezeki ekin menang Giveaway di Nile.com.my dapat baucer RM150 ni post yang ekin tulis kemenangan itu jom usha di SINI. Barang ekin order pada 3/3/2015 aritu guna tablet ni akhirnya sampai pada hari isnin 9.3.2015... Maaf agak lambat ekin kongsi barang yang shopping INI...hihihi...  biasa la update guna tablet susah sikit nak letak pic.. asyik tersimpan dalam draf jah ni...Dan di bawah ni hasilnya barang yang ekin beli... sangat teruja dapat beli kat nile.com.my ni... nanti buat lagi contest inshaAllah Ada rezeki tertulis milik ekin Alhamdulilah.. 6 barang kesemuanya ekin shopping .. 4 ekin punya 2 barang lagi untuk suami ekin tersayang.. hihihi... jangan jeles taw hihihihihi


Jom kita usha barang ya


Handbag Design European Stylish

Shawl Baby Pink

Sunglass
Korea Stylish Waist Bag Outdoor Sports
Haniya Long Fish Tail Chiffon Blouse Rose


Flat Sandals Shoes

You Might Also Like

34 ulasan

  1. Replies
    1. Kak eyda memey sangat tu yg beli hihihi...

      Delete
  2. waahh...tahniahhhh...bestnyeee dapat shopping heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis deanna... ha ah best sangat hihihi

      Delete
  3. Replies
    1. Tu la mata ni asyik berkenan pink hihihi...

      Delete
  4. Replies
    1. Hihihihi... yang penting barang abang senyum ke pipi dia dapat gak...

      Delete
  5. Replies
    1. Ambik dalam gambar nak pijam deq hihihihi

      Delete
  6. @Jari Manis Saya berkenan dgn handbag tu, Sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak FaRah... first time beli hangbag on9 ni... puas hati citarasa ekin bag luas alik dalam boleh tak semua barang hihihihi

      Delete
  7. tahniah.. mesti rmbng mata nk pilih ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak maria... memang rambang mata nak pilih rasaW semua nak.beli hihihhi

      Delete
  8. Bestnya shopping! Tahniah, Ekin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi.... best akak rezeki shopping jimat duit nk beli hangbag... yg hantaran nikah pun baru lagi beli yg lain... yg nikah mahaal sikit kna simpan

      Delete
  9. wah. best nyer...
    byk tu brg yg di shopping kan...

    ReplyDelete
  10. tudia rezeki kalau nak mai.. ehehe..
    suka kasut tu.. and sunglass.. boleh posing lepas ni..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Hihihi tu la iklan tayang kasut terus jth cinta nk

      Delete
  12. Fuhhhh...shopping sakan Kak ekin. hahaha

    ReplyDelete
  13. Tahniah ekin. Bestnya shopping dengan percumanya.

    ReplyDelete
  14. Beg tu lawa... Shawl tu.. pergh!! Ayu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. shawl paling lawa... beg ekin dah rosak zip hahahhaha setahun guna berbaloi la

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017