Menu Dinner Malam ini Simple

April 30, 2015


menu dinner
Menu Dinner Malam ini Simple  | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.

Selamat Malam semua, malam ini cik ash terlebih rajin nak share menu masakan cik ash yang sangat simple untuk kenyangkan perut suami dan ibu mentua alhamdulilah.. 

Menu simple cik ash malam ini iaitu Kari Sardin Tanpa Santan dan Telur  Masin buat sendiri taw.. resepinya cik ash akan share bila rasa mood nak share resepi hahahahhaa..

Ok la jumpa lagi nanti di entri yang lain...

You Might Also Like

14 ulasan

  1. tak pernah buat telur masin sendiri.. beli yg dah siap kat kedai.. yg belum masak pun tak pernah beli.. hehehe..

    lama x makan sardin.. kalo banyak kentang daaaaapnye =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ekin pun MIL baru first buat gak ni... kurang masin tunggu nanti nak cukup sebulan nak.taw masin tak... hihihi

      Delete
    2. Hihihi kentang tak.banyak buat yng ada jah... barang dapur semua.habis tu yg masak sardin huhuh...Ahad ninbaru nak p shopping hihihi

      Delete
  2. Replies
    1. Memey sedap... yg alergik terliur nak mkn langgar pantang huhuu

      Delete
  3. Replies
    1. Memey best parih akak langgar pantang hahahhaaa....naik selalu jerawat

      Delete
  4. yang simple tu la yg sedap kn kak ekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi ha ah betul smpai abe kak nambah 3 pinggang nasi hahahaa...

      Delete
  5. kari sardin dan telur masin? sedap tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup kari sardin dgn telur masin memey sedap kak

      Delete
  6. kalau sis perlu tambah lagi satu SAYUR!!! x de sayur ulam pun dah okey

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayur hbs stock hihhi tu yg mkn lauk sardin tu... hari ini baru nk p shopping

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE JANUARI 2018