Rahsia bantal

June 05, 2011

Rahsia Bantal

Ni merupakan entri lama masa ekin pulibsh tahun 2011.. di update semula untuk share dekat kat orang...  Di pagi yang indah ni Cik Ash nak share pasal rahsia bantal...hehhehehhehe..... so korang baca la yang mana ada ciri-ciri kamu tidur ya...... 








1) Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) Tidak punya bantal
Kasihan betul… pergi kedai belilah satu!! Apa susah.. Hahahaha
someone else does!





You Might Also Like

33 ulasan

  1. ye...no 1,2,4 sangat lah betl..cmane tu...ade banyak personality ke ni...hehe

    ReplyDelete
  2. comeii itu kucing..hehe suka kucing..

    ReplyDelete
  3. Hahahhaa.. No.6 je takde dalam list. Acane tu?

    ReplyDelete
  4. @zacky786 hehheh... sama la kita pun suka kucing gak..

    ReplyDelete
  5. @Siti Farah hahhahaha... saya pun sama jugak... no 6 jer xde dlm list...

    ReplyDelete
  6. saya biasa yang no tiga,, tapi nak tergelak baca yang last tu,, saya pun boleh bagi satu bantal saya hahaha,,

    ReplyDelete
  7. Ada betulnya! Boleh tilik adik beradik perangai masing-masing macam mana. VitaminSuci.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. sama la kita pernah gak xde bantal

      Delete
  9. no satu tapi macam x kene langsung dgn ciri2 yg dinyatakan.. haha..

    yg no 6 tu alahai.. kesiannya..

    ReplyDelete
  10. SS tak boleh tido kalu tak pelok bantal... He He He..

    ReplyDelete
    Replies
    1. loni xpe peluk bantal SS ada abe tinggal twrus bantal tu

      Delete
  11. SS tido bantal kena banyak... Bukan pe.. Takut jatuh katil... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin masa bujang dulu banyak bantal...jdi bini.satu jah hahaha.. semua bantal busuk tertinggal di kelantan

      Delete
  12. salam, tido dengan banyak bini kiri kanan tu camane pulak., hakhak2 matikla wak

    ReplyDelete
  13. xleh laaa tidur xde bantal..
    rasa cem hapa jaaa..

    ReplyDelete
  14. Akak no. 1 & 2. Kena tidur bantal banyak sebab akak semput. So bantal kena tinggi kalau tak nanti lemas sendiri ;)

    ReplyDelete
  15. sisi JM no 1...mesti ada 'benda' nk di pelok...kalau dh kawin nanti no more bantal utk di pelok ahahaah

    ReplyDelete
  16. Sha yang no 1 tuh.. tido mesti kena peluk bantal..

    ReplyDelete
  17. ha ha ha...
    aida no 1.
    mesti nak peluk bantal :)
    anak2 pun ngikut perangai si ibu :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017