Selamat Pagi Jumaat

May 08, 2015




Hai!!! my lovely reader blog Cik Ash ini.. apa khabar sihat ke semuanya.. harap sihat la ya.. dah sarapan ke.. semoga dipermudahkan urusan hari ini ya..lewat kita bersiaran hari ini ya... ekin tak berapa sihat sangat ni... kepala sakit pula ni... 

Ok la ekin ada nak share something berkenaan  tentang ekin  mengalami gatal tangan kat jari ni sejak 2-3 hari ni adess sakit apa la ni.... gatal sangat2 taw bila garu rasa best sangat tapi sakit la sebab jadi merah-merah kan...sampai tu berair n berdarah tangan ekin ini... kaki pun nak jadi gak ni...


You Might Also Like

20 ulasan

  1. Salah makan ke? Ada langgar pantang eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde salah makan pun akak... makan macam biasa jah ni... sebab panas kut jdi mcm ni... abg ajak p klinik kerajaa.. ekin xmau la hari ahad ni... dah byk jadual ahad nak p bawa MIL g klinik dr peribadi dia, g byr rumah n.kereta, g byr bil tepon,air,elekterik n lain lagi...

      Delete
  2. selamat pagi jugak kak :) alergik ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kut... ada la alergik apa entah kak xtaw makan jah yg mana ada kat umah ni

      Delete
  3. Kak Ekin salah makan ke? Pergi klinik tak? Eh eh, btw cantik header blog akak! blog akak dah berwajah baru :D

    ReplyDelete
  4. Kak Ekin salah makan ke? Pergi klinik tak? Eh eh, btw cantik header blog akak! blog akak dah berwajah baru :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kata salah makan xtaw la pulak...mkn mcm biasa jah ni..hahaahah mimi perasan ya header blog kak ekin dah berubah ya...

      Delete
  5. ada la tu yang tak kena.. better jumpa doktor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok mamaniza inshaAllah nanti ekin.p

      Delete
  6. kak ekin, nnti pegi klinik ye.. takut nnti melarat, lmbat nak sembuh.. family shad dulu pernah jadi mcm tu jugak, 4-5 bulan baru lega.. tapi tak tau lah kot kak ekin nye ni, mungkin sebab ruam, salah mkn, elergik ke apa.. g jumpa doc ye.. Take care kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya inshaAllah tengok kalau abe ada masa free kak ekin g hari ahad tu...

      Delete
  7. mungkin alergik tu Ekin.. apapun better pergi klinik ambik ubat.. kalau tak takut melarat truk nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah ekin p nanti tgk la kalau sempat ke tak ni

      Delete
  8. kalau gatal camtu biasa nya salah mkn ni..

    ni langgar pantang atau pantang tgk nk langgar je hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAkan tembikai banyak ni hahaha... kalau ikan yg gatal xde mkn... xtaw lani ada langgar pqntang kut

      Delete
  9. Jgn lupa gi carik treatment. Jgn garu2 sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mlm masa ni gatal la akak... nak garu gak tu

      Delete
  10. elegik kot kak ? makan seafood ke ? p check dah kan ?

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017