Alamak Tersalah Guna ID Google Encik Suami

June 17, 2015

Alamak Tersalah Guna ID Google Encik Suami | Assalamualaikum... Hai korang, selamat pagi semua, apa khabar ya. cik ash ada nak share something yang sangat lucu yang berlaku semalam siap blogwalking diblog Scdha Sein. Hahahahha.. punya la komen dekat blog SS baru terperasan yang cik ash guna ID google suami la iaitu Ayah Rie hihihihi.. malunya dan sampai tergelak cik ash taw.


Gini la kalau dah bergilir-gilir guna tablet kan lupa nak log out.. tukar identiti cik ash jap.. nasib baik blog SS jah yang cik ash komen kalau blog lain kan tak pasal-pasal jadi viral nanti hahaha...


perkara yang sangat lucu terjadi buat cik ash sepanjang jadi blogger hihihihi ni...



You Might Also Like

18 ulasan

  1. Tak tahan tang komen pasal staff AA tu :)

    ReplyDelete
  2. Hahahaha nasib baik la bukan abang yg komen kalu tak mengamuk la

    ReplyDelete
  3. Sakit perut SS mengelakkan Ekin memalam buta.. Dah macam hape dahhhh! Kah Kah Kah...

    ReplyDelete
  4. Lawakkkkkk laaaa Ekinnnnnn! Kah Kah Kah....

    ReplyDelete
  5. @Scdha Sein (SS) hihihihi buat SS terhibur Ok la ya...

    ReplyDelete
  6. ya ampun...
    gini pun boleh silap ekk :)
    sib baik mr.asben aida x blogging.
    if not boleh terjadik gaks ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi akak biasa taip mlm tanpa cermin mata gini la jdi nya

      Delete
  7. kihkihkih...."tiada rahsia antara kita"la tu bila boleh guna id tok laki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ann id apa2 yg abg punya ekin ingat hihiji

      Delete
  8. tu laa pasalnya.. tak pasal2 jadi bahan lawak.. lepas ni kena make sure ID sendiri baru komen.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. nasib baik salah guna ID di blog Ss...kalau salah guna ID tu di blog sis JM?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi la malu blog sis JM ramai orang

      Delete
  10. Hehe... Nsib en somi je.. Kalau org lain...

    ReplyDelete
  11. Hehehehe..memang lucu..Kelakar la Kak Ekin ni..hhihi

    ReplyDelete
  12. ini memang lawak gila.. CT prasan dah baca komen banyak2 tapi x pasti.. tngk Kak Ekin reply bru prasan hehehe.. kot la tetiba abam ke yang stalk blog kan.. haaaa tula CT ckp Kak Ekin tanak caya hehehe..

    ReplyDelete
  13. Assalam ekin,
    he3
    sudah tukar kaaaaaaaaa??? :P

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017