Terima Kasih Mbak Jambu

June 17, 2015


Assalamulaikum...
Hai... Alhamdulilah masih diberi peluang untuk menulis hari ini... hari ini last kita makan puas-puas kan esok dah bermula kita berpuasa selama sebulan...

Ok ekin mengucapkan terima kasih kepada Mbak Jambu di atas pemberian gift dari Bandung tu.. sangat comel hadiah tu... so yang mana tak dapat jangan jeles taw.. ekin ingin kongsi kegembiraan ni untuk diri ekin jah xada pun nak suruh orang cemburu.. maafkan ekin ya..



So siapa yang ingin mengenali Mbak Jambu lebih dekat boleh la terjah blog Scdha Sein ya hihihi... sebab apa ekin panggil Mbak Jambu boleh pergi baca blog SS taw banyak kisah travel kat blog SS tu.

Ekin sangat terharu SS bawa ekin bersama-sama travel ke Bandung Walaupun Stikeys Note yang comel kat atas tu  ekin hargai kat SS taw... Terima Kasih SS ..

lagi menarik cerita yang perlu di baca >>>> Minions Kevin, Stuart & Bob are ready to photobomb your selfies!

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Jangan tersalah log in lagi ek Ekin! kah kah kah... Thanks Ekin sebab selalu jenguk SS kat pondok buruks SS tu... He He He... Dan... Selamat Berpuasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi inshaAllah tak salah dah selamat berpuasa SS

      Delete
  2. wahh.. bestnya dapat hadiah.. :))

    ReplyDelete
  3. tahniah Ekin.. akak pun dapat jugak pemberian daripada SS.. hari ni publish entri tu..

    ReplyDelete
  4. x rugi kenal Mbak SS kan Ekin...KELAKO org nya...rasa terhibur

    ReplyDelete
  5. @Jari Manis Kadang2 dia suka buat KELAKO SERAM buat orang tak boleh tido malam! He He He....

    ReplyDelete
  6. dapat jugak hehehe.. Mbak murah hati sungguh..
    tapi CT nak p posing dengan bag baru dulu baru up entri.. eheh..

    ReplyDelete
  7. boleh la aida berkenalan dgn SS tu...
    and tahniah. dpt hadiah :)

    ReplyDelete
  8. Assalam ekin,
    waaa
    bestnya dari bandung tuuuuuuuuu
    tahniah3

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017