Selamat Pagi

June 01, 2015

Pembuka entri untuk bulan Jun

                                                      gambar Kata Ucapan Selamat Pagi  Buat Sahabat

Assalamulaikum...setahun berlalu perkahwinan ekin...Alhamdulilah masih diberi bernafas untuk pagi ini....  selamat pagi isnin buat semua reader blog Cik Ash yang singgah memberi komen dan tak memberi komen.. terima kasih sebab sudi singgah sini...walaupun tak tinggal komen ekin hargai semua...Tanpa korang blog ini tak wujud..

Berakhir sudah bulan Mei meninggalkan kita kan... dah bulan 6 dah tak lama gak kita nak berpuasa kan.... tahun ini merupakan tahun Kedua ekin akan berpuasa sebagai wife huhuhu.. harap bulan puasa tahun ini tak ada kalut macam tahun lepas hahaha.... semoga di beri ideal macam-macam untuk masak menu berbuka dan bersahur nanti...hihihi... 

Oh ya sebelum ekin lupa kalau belum mengantikan puasa lagi cepat-cepat ganti nanti. tak pasal-pasal kena bayar pulak kan... sedap kan suruh orang ganti ekin sendiri pun ada berbaki 2 hari... huhuhu.... 

InshaAllah bulan jun ekin akan update blog walaupun satu entri pun tetap update... harap reader blog Cik Ash jangan lari taw teruskan la singgah blog ekin ini sambil singgah tu tolong klik-klik iklan  Nuffnang kalau nampak berlayar-layar di depan mata anda deh hihihihi....

nantikan entri yang lain pulak inshaAllah

You Might Also Like

19 ulasan

  1. fuiyiooo Kak Ekin.. pagi2 lagi dah up entri..

    ReplyDelete
  2. salam kenal cik ash...nanti kita selalu singgah sini..insya Allah..

    ReplyDelete
  3. Alaa... masa saya memula kawen dulu pon kalut gak, tapi bila masa dah berlalu, lama-lama benda tu dah mudah dah... all the best for both of u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq alongxp inshaAllah harap mcm tu
      La

      Delete
  4. test tengok komen masuk ke tak

    ReplyDelete
  5. respect sbb Ekin rajin update blog

    ReplyDelete
  6. Rajin2 up entry... Kongsi2 dengan kami!

    ReplyDelete
  7. Selamat Tengah Hari Kak Ekin..heheh..baru smepat berkunjung ke sini...:)

    ReplyDelete
  8. hehhehe tahniah dan alhdmullilah setahun dah berlalu
    ayu doakan semoga diberikan rezeki untuk kak ekin dan suami
    heheheh kalut ye 1st time puasa bersama
    ayu ok je sbb en asben pon layankan je
    cume tahun ni berpuasa bertiga
    xdapat nk dibygkan lg

    ReplyDelete
  9. happy june
    hehehe, dah masuk tengah june dah ni

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017