Terima Kasih Siti Yang Paling Comel

May 30, 2015

Coklat Mini Hazleen

Assalamulaikum... Selamat Pagi Semua... Apa khabar semua....
Hai....lambat sikit nak review Hadiah Coklat Mini Hazleen dalam entri Wordless Wednesday #18 . Hadiah ni pemberian Dari Siti Yang Menaip  taw kerana berada d TOP COMMENTATORS APRIL '15.. terima kasih adik paling comel katanya ini dengan coklat macam taw jah yang kak ekin suka makan coklat taw... kalau dapat lagi coklat free syoknya hahahahaha....


Sticker Note yang cute sesuai sangat adik cute mute kita ini

You Might Also Like

17 ulasan

  1. choc mini hazleen ?
    1st time dengo...
    but kalau dpt, nyum sedap :)

    ReplyDelete
  2. tak heran! dah abis SS telan! kah kah kah...

    ReplyDelete
  3. dah makan ke belom ? sedap kan kan ? hehehe..
    tak tahu nak kasi apa.. jalan2 tngk jumpa chocs.. beli dulu rasa..
    kang tak sedap buat naya..

    thank u ye.. sudi memeriahkan blog CT.. hadiah top commentators JAN-APRIL..
    lepas ni MAY-OGES lak hhehe..

    ReplyDelete
  4. Akak pun dapat kiriman manis drpd Dak CT ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. manis seperti diriku ahak ahak..
      mapuh laaaa dok perasan x abes ni..

      Delete
  5. sis JM pun dapat..baru mkn sebiji..sayang

    ReplyDelete
  6. awat hampa semua makan sbijik2 ni..

    ReplyDelete
  7. @Farrah MFYang sebijik tu nak awet buat kenangan ke? keh keh..

    ReplyDelete
  8. @Siti Yang MenaipAbis tu.. Kasi 6 bijik... Kenalah makan jimat2.. Simpanan untuk hari esok! Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  9. perghhh, tengok coklat bulan posa, maunya tergugat iman

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017