Terima Kasih Kak Deanna Morni

June 22, 2015


                                                            Assalamulaikum... 
Hai... Selamat malam semua... selamat berbuka puasa ya.. menu berbuka ekin hari ini ialah ikan aya gulai kuning nasi berlauk ( resepi nanti ekin share lain Kali), jemput-jemput pisang dan ikan goreng rebus... 

Ok la berbalik apa yang ekin nak share berkenaan hadiah yang ekin dapat petang tadi malam baru autopublish hihihi.. hadiah top comment ni ekin dapat dari Sis Kameq Deeanna . hadiah ini semua dari Kelantan  kak Deanna  kan 2  minggu berada dikelantan 
aritu dan satu majalah time bahasa BI adess lemah selalu ekin hihihi..



 jom kita usha hadiah








You Might Also Like

17 ulasan

  1. Tahniah, Ekin! Akak pun merasa dapat hadiah drpd Sis D :)

    ReplyDelete
  2. Ikan goreng rebus atau ikan rebus goreng? ;)

    ReplyDelete
  3. x jelez sbb sis JM pun dapat heeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. bestkan dapat kenal si Deanna tu...dah le peramah baik hati lak tu hargai peminat beliau hiksss

    ReplyDelete
  5. @Farrah MFkalau sis JM call it ikan rebus goreng :-)

    ReplyDelete
  6. wowww....dah sampai eh ekin...mekasih tau sebab sudi singgah blog sy dan drop komen kebabommm...hahhahaha...bila dh outstation 2 mggu kt kelantan...maka harusnya bagi yg dr kelantan punya....hihihihihi....

    ReplyDelete
  7. Assalam ikin,
    tahniah
    syoknya dapat hadiah uols :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017