Alhamdulilah Rezeki Bulan Ramadhan

June 21, 2015

                                                                 Assalamulaikum...
hai selamat petang reader blog Cik Ash, apa khabar semua., macam ner puasa hari ini Ok ke.... ke ada yang tak puasa hihihi... menu untuk berbuka hari ini ekin masak tomyam kaki ayam dan ayam bakar berempah permintaan Encik suami minggu ini dia shift pagi berbuka dan bersahur kat rumah rasa happy sangat hihihi.. kuih  buat onde-onde  dan nak pergi bazar ramadhan nanti..

Alhamdulilah rezeki bulan ramadhan ekin menang jawab Segmen Teka Dan Menang di blog Mama3Farhanah. jawapan ekin teka sipi-sipi dengan jumlah sebenar memang tak sangka menang....

so siapa ingin mengenali mama kepada 3 cahayamata perempuan boleh pergi terjah blog kak Ann ya....

Terima kasih kak Ann dengan hadiah tu...


You Might Also Like

32 ulasan

  1. wah, tahniah kak ekin.. hehe.. selamat berbuka puasa walaupun tak puasa.. erk.. hehe.. opss..

    ReplyDelete
  2. wah.. alhamdulillah.. congratulation

    ReplyDelete
  3. tahniah Ekin.. rezeki laa tu.. selalu bab teka2 nih susah nak dapat tepat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak eyda alhamdulilah xsangka menang teka

      Delete
  4. alhamdulillah :)
    tahniah cik ash...

    ReplyDelete
  5. Ala, xsempat join segmen mama..hehe :)

    tahniah Kak Ekin :)

    ReplyDelete
  6. ada jgk guess hari tu nampaknya tersasar jauh hahaha

    ReplyDelete
  7. tahniah ekin...rezeki tuuuu hihhih

    ReplyDelete
  8. Assalam ekin,
    waaaaaaaa
    tahniah3
    sipi2 pun sangkut jugak kaaaaaannn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam kak sha alhamdulilah.tersangkut gak

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017