"Giveaway Duit Raya Dari BBL"

July 13, 2015



< Klik gambar untuk join >


Assalamualaikum & hello there,





Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang



Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang


Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :


1. Add BBL di


Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri



Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti




BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya















You Might Also Like

13 ulasan

  1. Salam Ramadhan,
    terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

    Dah update senarai peserta giveaway,
    boleh rujuk entri ini ya
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

    ReplyDelete
  2. Nanti dapat banyak duit raya la yer ^-^

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan. Singgah dari GA yang sama.goodluck n all the best ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  4. hehee.. gud luck Kak Ekin..
    kalo dapat share2 k..

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya..

    BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017