#Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya

July 13, 2015

 #Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya  


Asslamualaikum....

Hai reader blog Cik Ash ini... puasa Ok ke...  cabaran ke 18 ekin menlengkap misi #Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 ini...  tajuk ke  18 ialah #Cabaran20Hari / Nostalgia Kad Raya jom Nostalgia Kad Raya ni....

Nostalgia Kad Raya yang tak boleh saya lupa masa zaman sekolah dulu banyak dapat kawan-kawan hantar hihihi... Kita orang berbalas Kad Raya taw... tu yang syok sangat.. 

Bila dah tak sekolah Nostalgia Kad Raya dah kurang dah tak ada dah yang hantar semua kawan-kawan sekolah tak dapat dihubungi lagi.. 

Bila dah keje tu saya ada peluang join satu radio on9 dan saya dapat buat satu blog dari situ saya dapat ramai blogger banyak gak kawan-kawan bagi Kad Raya dekat saya.. Nostalgia Kad Raya gak buat saya  la 

Tahun ni baru satu saja dapat maybe dah bertukar duk kedah kurang sikit bagi alamat nak Kad Raya hihihi... Nostalgia Kad Raya belum bermula lagi..  terlepas baca entri sebelum ini boleh terjah link dekat bawah ini 



You Might Also Like

19 ulasan

  1. Sama la zaman sekolah dulu rajin menghantar kad raya. padahal satu sekolah sanggup tu pergi pos juga konon surprise utk kawan.
    Mr DIY kota Bharu di Jalan Sultan Yahya, Taman Maju, Kota Bharu
    Lot 240, No. 4702-L, Taman Maju, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu Kelantan

    ReplyDelete
  2. Kada Raya...dah jarang orang guna skrg ni :) tapi sejak jadi blogger, selalu dpt kad raya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.cik mimie.... sejak jadi blogger baru.dapat kad raya

      Delete
  3. Alhamdulillah.. tahun nie sha masih dapat kad raya.. semuanya sebab menang GA.. hehehe.. Seronok gak bila dapat kad raya kan..

    ReplyDelete
  4. lama jugak tak dapat kad raya.. teringat zaman sekolah dulu banyak jugak dapat kad raya.. tahun ni banyak jugak dapat kad raya.. dah dapat 4 kad raya untuk tahun ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah banyaknya kak eyda dapat kad raya

      Delete
  5. lama gaks aida x dpt kad raya.
    tahun ni baru dpt beberapa.
    semua dari blogger frens yg best :)

    ReplyDelete
  6. Feeling berbalas kad raya tu yg bestttt!

    ReplyDelete
  7. zaman teknologi skrg ni kan Ekin org dh lupakan tradisi hantar kad raya tu...kad raya pun dh semakin kurang di cetak..kebanyakan guna e-kad...kalau zaman skrg ni dpt kad raya mmg heaven hiksss

    ReplyDelete
  8. Nostalgia lalu kini kembali sejak bergelar blogger

    ReplyDelete
  9. SS suke kad raya... Teringat zaman sekolah...

    ReplyDelete
  10. Tapi, sekarang.handphone cecangih dah semuaaa, huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017