Kad Raya Dari Blogger | 3 Kad Berkembar

July 13, 2015

Kad Raya Berkembar

 selamat malam rakan blogger Cik Ash, mood raya dah dekat kan mesti sibuk menyediakan persiapan untuk raya kan.. Kad Raya yang dinantikan akhirnya sampai serentak 3 Kad Raya. Siap Bagi nama Kad Raya 3 kembar hahahaha... tahun ni sangat teruja dapat Kad Raya dari blogger.


Kad Raya Pertama datang dari jauh From FAMF Tower hihihi ... Terima kasih kak Farah bagi Kad Raya ni... tulisan kak Farah memey comel suka sangat taw baca cute jah..


Kad Raya yang Kedua kita ni pulak datang dari Selantan Johor jauh gak tu hihihi... iaitu Kanda SS , Mbak Jambu, Kak Nam, Kak Macho semua nama ada hahahaha.... Nama blog pemberi Kad Raya ini ialah Scdha Sein


Kad Raya yang ketiga datang Putrajaya jauh gak tu.. pemberi kad raya sangat suka warna pink dan suka pergi travel di korea dah macam kampung tu.. siapa ya pemberi kad ni mesti Sis JM yang paling sporting ,pemurah sangat.


You Might Also Like

19 ulasan

  1. ahakss....sampai serentak ehhhh

    ReplyDelete
  2. kad raya dari 3 dara pingitan hihihhi

    ReplyDelete
  3. Selatan... Bukan Selantan... Ha Ha Ha..

    ReplyDelete
  4. Tahniah yer, banyak dapat kad raya ^-^

    ReplyDelete
  5. pandai set tarikh nak sampai ya.. amboii kak JM 3 dara pingitan ya.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pandai sungguh kad set tarikh ni posman kut yg bgi tarikh kut

      Delete
  6. best :)
    suka hati dpt kad raya ekk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi suka la sangat dapat kad

      Delete
  7. Cantik kad raya cik ash dapat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi yang pemberi.kad tu sangat baik hati bagi kad yang cantik

      Delete
  8. Replies
    1. Tak gantung pun sbb tak raya sini raya kat kmpg hihihi

      Delete
  9. banyaknya Kad raya Kak Ekin dapat...best2 :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017