KeyWords Blog Cik Ash #8

July 05, 2015

Keywords Blog Cik Ash #8

Assalamulaikum...
Hai.. . update lagi... hihihi.... lama ekin tak share Keyword blog Cik Ash #8  .. biasa la sejak laptop rosak ni nak update terhad sikit taip banyak2 autopost entri ini... 

Ok jom kita usha keyword Blog Cik Ash ni dari Nuffnang ya... Cerita #trending jugak menduduki carta tu.. 



Yang ini pulak dari Keyword Blog Cik Ash punya blogspot  cerita #trending jugak menduduki carta tu.. 


You Might Also Like

19 ulasan

  1. wah menarik cerita yang trading tu sis...

    jom singgah ke teratak http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

    ReplyDelete
  2. banyak cik bunga en sombong je nih...

    ReplyDelete
  3. memang trending drama maid. hehehe

    ReplyDelete
  4. byk trending drama kan ekin...hihih

    ReplyDelete
  5. Akak tengok gak MAID kalau sempat, tapi tak tgk encik sombong :)

    ReplyDelete
  6. Cerita trending, senang win! kipidap ~

    ReplyDelete
  7. ada gak tgk MAID tu...pastu terus tukar siaran sbb ada adegan romantik rasa malu nk tgk huuhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la sis JM zul tu tang tayang body aduhhhh..tukar siaran lalu

      Delete
  8. wahhh ramai peminat Cik Bunga dan En Sotong lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis JM cik bunga encik sombong la

      Delete
  9. Banyak peminat drama yang singgah yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la ramai peminat tegar drama ni

      Delete
  10. aida byk tinggal dah citer trending tu.
    sebab tak ingat :(
    tgk ulangan hujung minggu aje la :)

    ReplyDelete
  11. saya yang banyak keyword masuk cari cerpen online. dulu suka la mengarang cerpen. sekarang dhah kekangan masa

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017