Terima Kad Raya Daripada Shahida Dzulkafli

July 31, 2015



                                                                  Assalamulaikum
Selamat malam semua... malam ni udate lagi untuk korang semua harap sudi la baca ya. 2-3 hari lepas ekin ada terima Kad raya dari sahabat #bloggerutara taw... terima sha Kad dan stickey Kad perhargaan top comment blog sha..





So kepada yang ingin mengenali shahida lebih dekat boleh ke blog KasihkuAmani. blog beliau info info menarik harus di baca taw...



Untuk perhatian kepada semua yang ada whatsapp no ekin buat masa ni Aktiviti whatsapp diberhentikan buat seketika disebabkan ada masalah dengan HP ekin rosak pulak xtaw rosak apa..  dah mintak bantuan sepupu abg tolong tengok kan tunggu dia free baru baiki...  begitu banyak ujian Allah bagi dekat ekin ujian itu tanda Allah sayang ekin suruh bersabar..

Kepada Group Whatsapp khususnya #BloggerUtara ekin mintak maaf tak dapat ikuti info2 pasal blog lagi sekarang ni...



You Might Also Like

22 ulasan

  1. Moga Allah permudahkan setiap urusan kita..amin...

    ReplyDelete
  2. Sama-sama ekin..
    Semoga dipermudahkan segala urusan ekin..

    ReplyDelete
  3. Zumal dapat 3 je kad raya tahun nie... Moga hp Ekin cepat ok yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo... ekin termasuk ni 4 saja... hp sldah ok tablet buat hal

      Delete
  4. Kad raya kartun!!!! :)
    Eh, tak setel lagi problem hp ekin ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi tu comel..

      Baru lps setel ni

      Delete
  5. best kan?..dah macam dulu2 plak htr kad raye :)

    ReplyDelete
  6. Bestla dpt kad raya,..terimbau kenangan dolu-dolu..

    ReplyDelete
  7. Banyak Kad raya Kak ekin dapat tahun ni :)

    Semoga HP Kak Ekin cepat baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 kad raya saja... hp kak ekin dah ok tablet pulak buat hal mcm2 ujian

      Delete
  8. aida kalu wassap problem,memang susah ati.
    sebab mostly mesej from opis and bosses, guna wassap skang ni.
    da ok tak phone?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin whatsapp x on xpe hihihi ok jah

      Delete
  9. nk jugak kad raya...eh...raya dh nk abes la...hihihi

    ReplyDelete
  10. Kad raya ada sentimental value... SS pon suka...

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017