5 Ciri-Ciri Ini Membuktikan Anda Ibu Yang Paling Cool & Trendy Di Dunia!

October 19, 2015

5 Ciri-Ciri Ini Membuktikan Anda Ibu Yang Paling Cool & Trendy Di Dunia!


Hai reader blog Cik Ash... selamat pagi semua apa khabar sihat tak.. harap dipermudahkan urusan ya.. ok hari ini ekin ada terbaca aktikel berkenaan 5 ciri-ciri membuktikan anda ibu yang paling cool & Trendy di dunia.. walaupun ekin belum lagi berpengalaman jadi ibu ekin teruskan share di blog mana taw ada masa boleh buat rujukan nanti.. 
Kat bawah ni merupakan 5 ciri-ciri membuktikan anda ibu yang paling cool & trendy di dunia..

1) Senaman Zumba Bersama
                     Screen Shot 2015-09-09 at 1.23.44 AM
Kalau dah hari biasa sibuk di tempat kerja, luangkan pagi hujung minggu anda dengan melakukan senaman zumba bersama anak-anak anda. Penjagaan kesihatan kena dipupuk dari awal lagi. Ibu mana yang tak nak tengok anak membesar dengan sihat.

2) Spa Ibu & Anak





You Might Also Like

17 ulasan

  1. Haha... setuju no.4 dan no. 5 je ekin....

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. menari rasa SS sila tengok kat youtube hihihi

      Delete
  3. Oh menari zumba, yihaa terover pulak saya kak Ash, pergi ke spa tu setuju sangat sebab mak dan anak sama nak nampak cantik :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nabihah yg spa tu kalu anak perempuan syok la p kan

      Delete
  4. agak2 ayu leh jadi ibu yang cool x?
    hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk firash dah besar nanti dan ada adik2 hihihi masa tu la ayu boleh fikir

      Delete
  5. Rasanya kak yan ibu suam2 kuku..huhu

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tu klik link tu nk taw yang lain hihihi. jgn marah sis

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017