Joy 10 Pack 1 Refail Febreze

October 29, 2015




Joy 10 Pack 1 Refail Febreze | Assalamulaikum, Hai, selamat pagi semua.. hari masih lagi diberi benafas untuk teruskan kehidupan seharian ini.. Apa khabar pembaca blog Cik Ash ni.. Harap sihat la ya. Semoga dipermudahkan untuk hari ini.. entri autopost bersiaran ni... 
   Ok pagi ini ekin share ekin ada tebus barang dari WOOP.my tak ingat bila tarikh ekin tebus tu.. barang tu dah ekin dapat pada 22 0ktober sama sampai hadiah GA .. syok taw dapat barang free ni dengan mudah ni..  sebelum ini ekin dah pernah dapat ni Rexona Freshprotect Kit Winner ,Joy Pencuci Pinggan ,  Horlicks 400gm Perisa Coklat .. barang keempat ekin dapat ni...kita rajin baru dapat hihihi..             

Ok sesiapa ingin dapatkan barang free macam ekin  ni Jom la join WOOP.my  Klik Untuk Daftar taw. Nak taw apa itu Woop dan cara untuk dapatkan point boleh klik Baca SINI.


                                                               

You Might Also Like

10 ulasan

  1. Replies
    1. Yup sangat untung jimat xyah beli dH

      Delete
  2. tahniah ekin. ekin seorang yang rajin tak macam kira hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena rajin nk dapat barang free hihihihi

      Delete
  3. Cik Mimie dah redeem Joy aritu..hehe.. untuk 2 keping je..tgh kumpul point nk redeem hadiah byk2 skit :)

    ReplyDelete
  4. Igt nk tebus yg ni gak... Hihihi

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017