Projek DIY Brooch Kain Perca

October 04, 2015

Projek DIY Brooch Kain Perca


Hai u all semua.. bersiaran lagi kita untuk hari ini... alhamdulilah masih lagi dapat meluangkan waktu menulis entri di blog ni... 
Projek DIY ekin kali ialah ekin buat dah banyak hari  ,tapi hari ini baru sempat update entri susah sikit sejak tablet rosak belum di baiki lagi pun..


Projek DIY ekin kali nak buat kerongsang ataupun Brooch taw.. mengisi masa lapang ekin kan hasilkan banyak-banyak dulu dah lengkap semua brooch ekin nak jual or boleh buat giveaway ke insyaAllah... dekat bawah tu hasil brooch kain perca yang separuh siap hihihi...

You Might Also Like

29 ulasan

  1. Cantik ekin..tetiba macam nak minta satu je dari ekin..
    .leh tak ( mata kebil kebil )

    ReplyDelete
  2. cantiknya..Alysa nak satu boleh auntie Ekin ; )

    ReplyDelete
  3. wah menarik sangat. kita suka benda macam ni cuma malas sangat nak buat hahahahha

    ReplyDelete
  4. Boleh buat utk beri hadiah pada orang. Ekin, guna perca bulat2 begini pun boleh buat bunga ros tau. Cubalah! Bolah tambah koleksi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak farah bunga ros dah try buat x boleh lg hahaha susah sgt nanti nk usaha lg ..

      Delete
  5. Projek nie boleh buat side income ^-^

    ReplyDelete
  6. kak ekin, rajinnyaaaa.... buat cantik2 taw, nanti bagi shad satu, hehehehehe..
    shad isi tabung nuff sini, :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq shad... boleh jah tu nti siap comel2 dulu

      Delete
  7. rajin ekin... bagus.
    memang elok, mana la tau nanti boleh jadik side income :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak harap macam tu la nanti

      Delete
  8. Kreatif nyer dia....nk sebutir bleh? Haha x malu ini olang...

    ReplyDelete
  9. rajin Kak Ekin.. boleh la buat jual online..
    tapi kena rajin pi post pulak..

    ReplyDelete
  10. Rajinnya ekin.. Boleh mendatangkan hasil sampingan nie..

    ReplyDelete
  11. alaaa kenapa x letak gambar tutorial step by step nanti leh try ni tiba2 je dh siap heeee

    ReplyDelete
  12. cantikk
    dah boleh amek tempahan da tu kak ekin

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017