Alhamdulilah Dapat Anak Saudara Ke 7

December 04, 2015

Alhamdulilah Dapat Anak Saudara Ke 7


Hai korang semua lewat sikit update blog hari ini.. baru sudah buat keje rumah masa untuk relax la pulak.. pukul 3 petang nak masuk dapur untuk masak pulak.. rutin harian suri rumah keje tak habis sokmo hihihi.. 

Eh terlebih pulak ekin duk bercerita pasal ekin kan...  hari ini  ekin terima whatsapp dari abang yang sulung isteri beliau telah selamat melahirkan seorang baby boy pada jam 2.52 pagi seberat 3.2kg.

Tahniah buat abe mie dan kak nor dengan kelahiran anak no 4..  harap suatu hari nanti ekin pun akan dapat anugerah Allah s.w.t ni..  nama untuk baby boy belum taw lagi gambar pun Walid baby tak bagi share sory semua.. 

Anak saudara ekin yang lain nama mereka adalah 
Fathnin Lyana (anak kakak No1)
 Syed Aniq (Ank Abg no1)
Nur Rukniah Rawiah (Anak Kak no2)
Syarifah Alawiyah Hanaqah (Ank Abg no2)
Muhammad Al-Fateh (Ank Kakak no3)
Syed Aqil (anak abg no3)
Baby Syed Ammar  (Anak abg no4)

You Might Also Like

15 ulasan

  1. waahh dah ke 7 dah huhuhu alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Tahniah ekin...alhamdulillah.in sha Allah sampai waktunya rezeki ekin pulak...amin..

    ReplyDelete
  3. Tahniah ekin..makin meriahlah bila berkumpul nanti..sha doakan moga ekin juga dikurniakan rezeki anak..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Jauh nya baby tu di negeri sembilan

      Delete
  5. alhamdulilah bertambah dah waris keluarga. insyaAllah yang ke-8 nanti anak kak ekin dengan suami pulak amin amin :)

    ReplyDelete
  6. tahniah bertambah riuh laa nnt bla berkumpul

    ReplyDelete
  7. Assalam ekin,
    waaaaaaa
    tahniah3
    ahkak baru ada 3org anak sedara hooii

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017