Dapat Gift Lagi

December 27, 2015

Dapat Gift Lagi


Assalamulaikum..
Hai selamat pagi semua.. apa khabar untuk hari ini.. harap sihat semuanya...  terima kasih ekin ingin ucapkan kepada Scdha Sein walaupun ekin jarang singgah di blog SS diri masih tetap menerima kiriman dari beliau.. terima kasih banyak SS cantik sangat hadiah tu..

Meh sini ekin nak cerita beliau ni merupakan seorang blogger yang suka travel jauh-jauh taw.. kalau korang nak rancang pergi melancong boleh follow blog Scdha Sein banyak memberi tip-tip yang terbaik.. 


You Might Also Like

18 ulasan

  1. Aah. Blog kak Ss mmg cerita psl travel. Hihi. Tahniah kak dpt gift:D

    ReplyDelete
  2. waahhhh.....bestnyerrrrrr.....jelessss hahahha

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Ekin selalu jadi penyeri Pondok Buruks SS tu... Kalu free2 kite sembang2 lagi eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 SS.. tq gak SS sudi singgah blog ekin ni

      Delete
  4. memang best kalau jadi SS.
    baca blog SS mcm kita yg travel.
    syok nyer. berangan kan free :) hi hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak aida hihihi berangan nk p honeymoon siap

      Delete
  5. rajin terjah dapatlah giftnye kan..Fida lately kurang BW sikit...busy ..ni pun senang sikit je..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017