Tiga Tanda Kucing Datang Pada Kita

December 11, 2015

Tiga Tanda Kucing  Datang Pada Kita 



Assalamulaikum..
Hai korang semua.. ekin kembali lagi di pagi ni.. ni ekin share berkenaan dengan kucing ni.. jom baca hihihi..





You Might Also Like

13 ulasan

  1. Amin..Alhamdulillah..Fida hari2 bagi kucing makan dan minum..Mungkin ada rezeki lain yang Allah nak bagi.tapi tu la..Bila Fida start sayang kucing tu..memang sayang betui2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Sama kak.ekin dengan kucing sayang gak hihihi..

      Delete
  2. Subahanallah ..terima kasih Cik Ash...

    ReplyDelete
  3. Wa'alaikumussalam.. Yea memang betul, rezeki patut dikongsi bersama2... =D

    ReplyDelete
  4. baca entry ni sy tingat kisah yg penah viral beberapa bln lps. org tu beri mkn kt kucing then kucing tu jg kan dompet dia yg hilang

    ReplyDelete
  5. oookay.. lepas ni kena rajin2 share makanan dgn kucing..
    moga murah rezeki selalu =D

    ReplyDelete
  6. semalam lepak kat masjid, ade sekor kucing lapar sangat, pastu ade budak kecik ni bagi die makan 'mamee", kucing tu makan dengan pelahapnya sebab die lapar sangat. kesian kucing tu

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017