Tudung Daripada Botol Air Mineral

January 30, 2016

Tudung Daripada Botol Air Mineral | Assalamualaikum.. Hai korang.. selamat petang semua... pernah tak korang dengar Tudung daripada botol air mineral.. mesti tak pernah kan... sama la macam cik ash pertama kali dengar ni tu pun cik ash tergodek-godek webiste lazada ternampak iklan Tudung Daripada Botol Air Mineral ni.. cik ash pun inginkan kepastian apa tentang tudung itu sebab  sangat teruja nak ambik taw la kan...
tudung kitar semula

Cuba bayangkan jarang sekali kita dengar tudung yang diperbuat oleh botol-botol terpakai ini. Kebanyakkan tudung diperbuat daripada penggunaan bahan fabrik, kapas, bawal, likra, dan georgette untuk dijadikan bahan utama dalam proses perbuatan tudung. Nak taw detail mengenai tudung yang diperbuat dari botol ni boleh baca di KOSMO ataupun boleh tengok di website The Green Hijab


The Green Hijab

Kalau ada yang berminat ingin mencuba suatu yang baru tentang tudung dari botol mineral ni boleh ke website lazada sekarang ada jualan sedang berlangsung klik  UNTUK TENGOK KOLEKSI ataupun kilik banner di atas tu  di lazada ya... di bawah ni ada sedikit cik ash kongsi 3  koleksi yang ada di lazada :- 


 The Green Hijab Chiffon Shawl (Violet Tulip) 

The Green Hijab Chiffon Shawl (Placid Blue)  



The Green Hijab Chiffon Shawl (Hemlock Green)  


Jom Shopping Di Lazada untuk dapat koleksi tudung The Green Hijab ni.. 


You Might Also Like

14 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017