Tudung Daripada Botol Air Mineral

January 30, 2016

Tudung Daripada Botol Air Mineral

Assalamualaikum.. 
Hai korang.. selamat petang semua... pernah tak korang dengar Tudung daripada botol air mineral.. mesti tak pernah kan... sama la macam ekin pertama kali dengar ni tu pun ekin tergodek-godek webiste lazada ternampak iklan Tudung Daripada Botol Air Mineral ni.. ekin pun inginkan kepastian apa tentang tudung itu sebab  sangat teruja nak ambik taw la kan... 


Cuba bayangkan jarang sekali kita dengar tudung yang diperbuat oleh botol-botol terpakai ini. Kebanyakkan tudung diperbuat daripada penggunaan bahan fabrik, kapas, bawal, likra, dan georgette untuk dijadikan bahan utama dalam proses perbuatan tudung. Nak taw detail mengenai tudung yang diperbuat dari botol ni boleh baca di KOSMO ataupun boleh tengok di website The Green Hijab



Kalau ada yang berminat ingin mencuba suatu yang baru tentang tudung dari botol mineral ni boleh ke website lazada sekarang ada jualan sedang berlangsung klik  UNTUK TENGOK KOLEKSI ataupun kilik banner di atas tu  di lazada ya... di bawah ni ada sedikit ekin kongsi 3  koleksi yang ada di lazada :- 


 The Green Hijab Chiffon Shawl (Violet Tulip) 

The Green Hijab Chiffon Shawl (Placid Blue)  



The Green Hijab Chiffon Shawl (Hemlock Green)  


Jom Shopping Di Lazada untuk dapat koleksi tudung The Green Hijab ni.. 


You Might Also Like

13 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017