Nasi Lemak Spiderman

February 13, 2016

Nasi Lemak Spiderman



Hai, korang tadi ekin buka facebook terbaca post dari kawan post pasal Nasi Lemak Spiderman wah sangat menarik ni...lain dari orang buat hihihi...
InsyaAllah harap boleh balik kelantan bulan 3 boleh nak try nasi lemak ni... 

Memang kelainan dan tarikan owner yang jual nasi lemak.. pakai baju spiderman jual nasi lemak ni.. ekin tengok kat facebook pages Nasi Lemak Spiderman pun dah ramai yang like dan try nasi lemak tu 

Tak sabar pulak nak balik kelantan ni hahahahha nak tengok secara real Nasi Lemak Spiderman ... Kelantan Mu tunggu Aku Kelik deh... hahhahahaahah



You Might Also Like

11 ulasan

  1. hehehehe..lepas abg tgk dlm fb dia kata nak g beli costum iron men plok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah abe kak murni beli custom nak pakai jual gak ke...

      Delete
  2. ehehe mcm2 gaya skrang ni.. harap lepas makan xde tukar jadi spiderwomen =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha kena beli costum dulu nak bertukar catwomen

      Delete
    2. Hahaha jadi ape la kan kalau makan haha

      Delete
  3. wahhh terbaik teknik marketing depa tu
    so k.ruhil nak jdi cicakman boleh haha

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017