Perlawanan Bola Sepak Perak Vs Kelantan

February 13, 2016

Perlawanan Bola Sepak Perak Vs Kelantan


Hai korang, selamat malam semua... malam ni ada perlawanan bola sepak Perak Vs Kelantan la.. tapi sedih sangat malam ni abang kerja malam tak ada  teman nak tengok bola n sorak hihihi... kalau abang ada bab bersorak bagi dekat no 1 la... gempar satu rumah ni hihihi... 

Ekin berharap malam ni kelantan menang la ya.. lama dah ekin ni tak layan bola sepak sejak dah jadi wife ni kurang sikit nak layan hihihi.. pemain bola sepak kelantan untuk tahun sebelum ni pun ekin tak  sangat..  

malam ni buat ekin jeles sangat tak dapat nak join Family Day Projek Blogger Utara   di  Escape Park Penang diaorang sedap berBBQ taw .. 



You Might Also Like

8 ulasan

  1. Replies
    1. dalam ic pahang, dibesarkan di kelantan ma n aboh org kelantan.... jadi wife merantau duk kedah hihihi

      Delete
  2. hehe.. tak tahu pun ada match..
    kalo tahu pun xleh tngok.. tibi xdak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ekin tv ada pun tak layan sangat pun tv hhahahah

      Delete
  3. dulu kan yana selalu jugak layan sekrang dah kureng sikit

    ReplyDelete
  4. Xlayan pon bola. Kdg2 kalau tgok pon sbb adik yg bukak hahha

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017