Review Small Air Fan

April 14, 2016

Review Small Air Fan 


Hai korang semua, nampak tak apa gambar kat atas tu.. ingat sebelum ni ekin ada share enteri Wordless Wenesday #57 | Hasil Beli Kat Lazada kan.. mesti korang tertanya kah barang yang ekin beli di Lazada kan... First time ekin shopping di lazada ni...meh baca apa yang ekin ingin kongsikan tentang barang ekin beli ni...

Tapikan sebelum itu korang harus la daftar dulu apa yang ekin nak kongsi kat bawah ni.. pernah dengar getex.my tak kalau belum pernah dengar jom usha entri tentang getex,my kat Shopping Di Getex Dapat Cashback Setiap Kali Buat Pembelian kalau korang dah faham apa itu getex.my jom daftar klik Daftar  percuma saja taw.. 

Kenapa ekin suruh korang daftar getey.my ini sebab memang berbaloi taw beli melalui getex.my kita boleh dapat balik cashback taw.. barang yang ekin share pun melalui getex.my shopping di lazada dan cashback itu ekin dah dapat walaupun sedikit kalau anda suka shopping kumpul banyak-banyak cashback kita bila dah banyak boleh cash out dalam bank kita taw... 

Eh hampir terlupa ekin pasal barang yang ekin beli itu.. hihihi.. maaf nah... barang yang ekin beli ialah mini fan aircond penganti bila waktu tak ada elekterik dan keadaan panas ke memang berbaloi kalau ada alat ni.. hihihi... sebab sebelum ni kebetulan barang ni sampai petang apabila malam dalam jam 11.oo malam tertiba elekterik tak ada apa lagi ekin pun guna alat ni guna bateri AAA.  alhamdulilah tahan sikit kepanasan tak ada elektrik malam itu... hampir terlupa kalau ada power bank lagi bagus guna hihihi kuat angin dari mini fan ni... mini fan boleh jugak di sambungkan dekat laptop or komputer nak sejukkan laptop korang pun boleh taw.. 

Ok la itu saja apa ekin nak kongsi untuk korang kalau teringin nak shopping barang ni cari la di lazada dan lain-lain shopping ada jual... 


You Might Also Like

13 ulasan

  1. tak boleh nak bayangkan besar mana sebab gambar terlalu close up..huk2

    ReplyDelete
  2. beli tuk k.el satu ekin bleh?

    ReplyDelete
  3. lahai comey.. pink color ada tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jah mummy hihihii macam2 color ada

      Delete
  4. Nanti nak beli satu lahh.. nak guna waktu raya nanti... almaklum la , nanti nak jalan satu rumah ke rumah. Panas. Nanti cair make up i., keh keh keh :p

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017