Riang Ria Raya Bersama Lazada Malaysia dan Menang Fujifilm Instax Mini Camera

June 22, 2016

Riang Ria Raya Bersama Lazada Malaysia dan Menang Fujifilm Instax Mini Camera


Hai korang semua, ni nak bagitaw lazada ada jual contest Riang Ria Raya Bersama Lazada Malaysia dan Menang Fujifilm Instax Mini Camera ...semoga ada rezeki ekin menang lagi amin....  Apa yang perlu dilakukan untuk blogger malaysia dalam contest kali ini ialah seperti syarat-syarat di bawah ini :- 



Apa yang perlu korang buat kena kira bilangan Fujifilm Instax  mini dalam gambar tersebut pening ekin nak mengkira duk bilang-bilang berulang-ulang ni... kemain susah nak bilang dengan kecik begitu hihihihihi.. akhirnya dapat gak jumlah ekin bilang yakin memang dah betul jawapan korang tu perlu kena email kan bersama dengan email korang taw.

Raya dah tak lama kan ekin sangat teringin nak dapatkan barang keperluan di rumah untuk kelihatan suasana cantik di hari raya untuk tertamu yang berkunjung rumah ekin nanti...kalau ekin dapat hadiah dari lazada ini ekin dah listkan senarai barang tersebut dengan bajet RM500.

So dekat bawah ni ekin senaraikan list yang ekin teringin sangat ada dekat rumah ekin ni seperti berikut :-


1. King Sized Waterproof 


Kalau ekin dapat produk ni memudahkan ekin simpan baju dengan kemas dalam ni.. 

2. KDK 16" Wall Fan KU408 Putih  

Kipas ni kalau ada boleh letak kat dalam bilik ruang makan nanti


3.Bathroom mats kitchen rugs anti-skid pad cartoon Ottomans carpet
 
Karpet ni ekin nak boleh guna letak kat dapur tempat memasak hihihihihi



4. Panasonic Cocolo Series MC-CG300 Vacuum Cleaner Green

Hanya 4 barang saja ekin pilih , jumlah kesemuanya barang yang ekin pilih ni ialah RM49.50 + RM199.00 + RM 32.00 + RM 189.00 = RM478.80  jumlahnya sangat bajet nak dekat RM500 tu. 

Jom memeriahkan contest ni nak join boleh klik sini http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ 

 photo signature_4.gif

You Might Also Like

13 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017