Kumpul Point Dengan Aplikasi MANIS

December 05, 2016




Kumpul Point Dengan Aplikasi MANIS | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..

Siapa kat sini suka simpan resit dalam handbang tu mesti berlambak-lambak dengan resit dan macam-macam kan.. Ekin sebelum memang dah selalu simpan resit sebab suka nak bandingkan shopping setiap bulan.. tak taw nak buat apa pun.. tapi sekarang dah ada cara untuk resit yang kita simpan tu,ekin baru dapat cara dengan menggunakan Aplikasi 'Manis' dengan mengumpul point melalui resit-resit yang korang ada tu..

Apa itu Aplikasi Manis
Aplikasi Manis ini merupakan satu program yang akan memberikan tawaran bagi mereka yang berbelanja untuk mendapatkan penjimatan yang hebat.Cara untuk mengumpul point adalah seperti di bawah

Resit yang korang bebelanja tu tak kira segala jenis resit, janji resit la kan.. hihihihihi... korang perlu scan resit tu kedalam aplikasi Manis dan bila cukup kumpul point tu korang boleh la redeem dengan points korang tuh atau pun dapatkan free voucher yang telah berdaftar dengan MANIS.

image

Sangat mudah kan..tak keluar duit pun,malah lagi menguntungkan taw. Mesti korang dah tak sabar nak install Aplikasi MANIS kan mari baca la serba sikit penerangan ekin mengenai caranya :-

1. Dowload aplikasi MANIS dulu di smartphone yang korang guna.

2. Kena daftar dulu taw, samaada melalui facebook ataupun no telefon korang. lepas daftar akan dapat 500 point.  

3. Pergi  shopping apa-apa barang korang boleh la start scan resit belanja pada hari tuh jugak ya.. kalau resit yang dah lepas tak boleh nak guna taw.. sebab sistem manis hanya menerima resit sehingga 72jam saja... 

4. Lepas tu bila dah cukup point korang kumpul tu bolehlah korang redeem voucher yang korang suka tu. Nampak gambar kat bawah tu boleh redeem voucher KFC,tesco,giant,pizza out , top up dan macam-macam lagi. 



Ingin taw lagi mengenai MANIS boleh korang usha dekat bawah ini :-


You Might Also Like

8 ulasan

  1. Gigih AM baca sampai habis..
    Ingatkan resit lama2 boleh scan juga..
    Xdapat la AM nak guna resit2 yang AM bina rumah tempoh hari..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  2. macam menarik jer..ok jap nak register jugak la..heee

    ReplyDelete
  3. Wah, skrin apa2 resit pon dapat point ke??

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  4. Menarik juga ni! sebab memang selalu buang resit pun hahaha. at least dapat la redeem something kan guna resit tu. thanks berkongsi nanti nak install.

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017