Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

January 13, 2017

Chinese New Year Megasles Giveaway @ www.nile.com.my | Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat. Lama dah ekin tertunggu giveaway dari nile.com.my akhir ada gak..jom cepat-cepat join mana ada rezeki kan..                                                                                                  Jom join giveaway daripada nile.com.my bersempenan dengan Chinese New Year 2017 yang bakal tiba tak lama lagi.. nile.com.my ini merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah,kasut,beg,buku,barang dapur, dan banyak lagi sekarang sedang berlangsung promosi sempena Chinese New Year 2017. Untuk maklumat lanjut boleh terus klik banner di atas tu ya..

Cara nak join Giveaway ini sangat mudah dan senang sila ikut step di bawah ini ya :- 

1. Buat tajuk entri anda bertajuk "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"
2. Letak banner kat bawah ini dalam entri anda dan linkkan kat banner itu dengan link yang ini  http://www.nile.com.my/page.php?cd=120





3. Dan daripada link tersebut anda kena pilih 5 barang daripada "Chinese New Year Megasales Items" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan kemudian masukkan entri kat bawah ini :- 


Product : Cardigan 
CNY2017 Sales price : RM24.90 
Date : 24/01/2017 
Time Start : 12.00pm 
Time End : When limeted quantity sold out
Limited Quantity : 96 units only 


Product : Handbag 
CNY2017 Sales price : RM17.90 
Date : 23/01/2017 
Time Start : 2.00pm 
Time End : When limited quantity sold out 
Limited Quantity :350 units only 

Product : High-Heel Sandal 
CNY2017 Sales price : RM17.90 
Date " 13/1/2017 
Time Start : 2.00pm 
Time End : When limeted quantity sold out 
Limited Quantity : 150 units only 

 Product: Storage Box
CNY2017 Sales price: RM19.90

Date: 19/01/2017

Time Start: 12.00pm

Time End: When limited quantity sold out

Limited Quantity: 200 units only


Product : Traveler Backpack 
CNY2017 Sales price : RM23.90 
Time Start : 4.00pm 
Time End : When limited quantity sold out 
Limited Quantity : 190 units only 

4. Lepas dah berpuas hati dengan pilihan tu, email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :-

Chinese New Year Megasales Giveaway 

Link blog : 
Nama Penuh : 
No. Telefon : 

Tarikh Tutup untuk giveaway ini adalah pada 26/01/2017 , 11.59pm.

Cepat-cepat join taw jangan tangguh lagi ya... 



You Might Also Like

3 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017