CPUV Nuffnang 3 Jan 2017

January 13, 2017

CPUV Nuffnang 3 Jan 2017     | Assalamualaikum, Hai korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang untuk awal tahun baru   ada On Going. Maaf sekarang masa untuk menulis agak kurang menyerlah hihihihihi.. biasa la pertama kali merasa pengalaman hantar anak saudara yang darjah 1 pergi dan ambik sekolah setiap hari terasa penat la jugak sebab jalan kaki jer setiap hari.. Mana taw berkat ambik berat dekat anak saudara Allah gantikan kami seorang anak nanti.. AMIN...



 Alhamdulilah rezeki dari nuffnang masih ada lagi walaupun ekin jarang  update blog sejak dua mejak ni.....  ekin ada dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk  iklan 3 Jan 2017 ni pertama untuk bulan Jan harap akan berterusan lagi walaupun ekin jarang update ya... hihihi... terima kasih mr nuffnang bagi iklan kat blog ekin..

You Might Also Like

4 ulasan

  1. Wahhh... Rezeki awal tahun... Harap berderet lagi masuk lepas nie ...

    ReplyDelete
  2. murah rezeki Kak Ekin.. Nuff CT rasanya xde da iklan2 ni hehehe..

    ReplyDelete
  3. fida baru cash out semalam kak.Merasa jugaklah nanti.Fida pun baru nak aktif blk tulis blog.Rasa mcm dah ramai larik..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017