Kek Chocolate Cheese Lava

January 31, 2017

Kek Chocolate Cheese Lava | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.. 

Alhamdulilah setelah kesian lama teringin nak makan kek coklat cheese lava akhirnya ekin dapat jugak merasanya pada hari sabtu aritu kebetulan suami tak keje bodek la dia ajak p beli kek ni dekat kedai kek kat kawasan perumahan ekin duduk ni.. 

Selalu duk follow Fb Owner kek pasal kek ni.. hihihihi.. bukan saja kek yang dijual kat kedai kek macam-macam makanan lagi yang menarik sangat.. kalau yang berada di sekitar sungai kob, taman mutiara kulim boleh dapatkan di kedai kek Ayra Cake House di belakang Petronas Sungai Kob berdekatan dengan sekolah sungai kob, nak taw lebih lanjut pasal kedai ini boleh pm fb beliau ya.. hihihihi..

Rasa sangat puas hati makan kek ni.. rasa tak puas lagi nak pergi beli lagi la nanti.. memang patut di gelar kek berhantu pun.. sangat sesuai hahahhaha... 

Ok la itu saja ekin nak bagitaw dekat korang semua.. jumpa lagi nanti... 



You Might Also Like

14 ulasan

  1. sampai sekarang tak pernah rasa kek ni

    ReplyDelete
  2. ada cheese ni mesti sedap ni..nyumyy

    ReplyDelete
  3. Assalam kak ekin sedapnya!, yana pernah buat sekali .hehhee.
    lama tak singgah sini makin cantik blog akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam yana.. Hihihihihi tahun baru blog berwajah baru kiras hadiah besday utk blog ni Hahahahaha

      Delete
  4. xpenah beli pun
    tp penah rasa org bagi..sedap kalau ada coklat n toping leleh tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sedap sebab rasa makan aiskrim pun ada

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017