FESTIVAL LANGKAWI 2017

March 08, 2017

FESTIVAL LANGKAWI 2017

Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, semoga dipermudahkann urusan korang semua ya.. 

Ini ekin nak bagi berkenaan dengan Festival Langkawi 2017 akan berlangsung pada tarikh 17 hingga 25 Mac 2017 ni.. Bersempena dengan LIMA '17 akan diadakan di Perkarangan Parkir Lada,Kuah. ekin tak dapat join program ni hanya share kat blog la untuk maklumkan pada orang kedah semua.. 

Waktu perniagaan akan bermula dari jam 10.00 pagi hingga 1.00 pagi. (Aktiviti hiburan/pentas akan tamat jam 12mlm. 

Antara program dan aktiviti pada hari Festival seperti Booth dan bazar jualan, Persembahan Artis, Persembahan seni budaya,Program Belia,Pertandingan Karaoeke, Pertandingan warna, cabutan bertuah bonanza dan banyak lagi.. 

You Might Also Like

4 ulasan

  1. wah lima tak lama lagi. insyaAllah

    ReplyDelete
  2. suami k.el sllu ajok nk p lgkawi..tp k.el xmau..sbb xtau lah..xde ape sgt pun kat sana..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017