Spacial Syara

March 07, 2017

Spacial Syara 
Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat...

Hari ini baru berpeluang nak kongsikan spa untuk relax ataupun kedai komestik yang cik ash selalu kunjungi dekat taman perumahan ni.. so yang mana berada di sekitar sungai kob, kulim boleh singgah dekat spa syara yang cik ash maksudkan ni.. 

Sebelum ni cik ash dah banyak pergi buat facial untuk muka , mandi sauna, alhamdulilah layanan diberi oleh owner dekat cik ash sangat berpuashati.. kalau ikut banyak spa dekat kawasan tu tapi dah biasa dengan spacial syara ni cik ash follow la apa-apa pakej yang ditawarkan.  

Rasa muka berjerawat sangat teringin nak buangkan resdung ni la nanti..sebab loni tak berpantang makanan yang cik ash tak leh makan so akibat resdung menyerang dengan jaya lagi pulak cik ash salah penggunaan skincare jugak kut.. muka cik ash ni kan sensitif.. aritu ada mesej owner spacial syara dia ada menawarkan pakej... nak tengok pakej tu  antara pakej yang di tawarkan di Spacial syara ni ialah seperti di bawah ni 














Dekat bawah ni maklumat yang ingin berkunjung ke spacial syara ni.. 

Whatsapp : 010-919 0051
Waktu Operasi : 10 pagi hingga 7.30 ptg. 

You Might Also Like

2 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017