Komisen Pertama Dari Affiliate Klikjer

March 04, 2017

 Komisen Pertama Dari  Affiliate Klikjer

 Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. Alhamdulilah baru-baru ni ekin ada menerima email dari admin klikjer ekin dapat komisyen dari hasil jualan ebook..

Alhamdulilah ekin sangat bersyukur walaupun tak hebat mana sangat join affiliate klikjer ni dapat jugak komisyen pertama ni.. walaupun sedikit lama-lama jadi simpan jadi banyak gak kan.. tengah usaha untuk lebih lagi nak dapatkan income melalui affiliate klikjer ni...

Pada jumaat komisyen dari affiliate klikjer ada hantar email mengkatakan komisyen telah di kredit ke akuan bank ekin... alhamdulilah rezeki bulan Feb aritu..



Kepada yang nak buat income dengan affiliate klikjer ni boleh jer daftar Klikjer.com sahaja tanpa sebarang bayaran pun.. kemudian korang boleh promosikan e-book yang berkualiti di dalam klikjer itu. Setiap e-book akan disertakan dengan bahan-bahan promosi yang menarik seperti banner,teks,iklan dan sebagainya. korang yang ada blog boleh jer sangat letak banner dan promote dalam blog sahaja. 

Menarik dengan affiliate klikjer ni setiap jualan yang terhasil dari link affiliate korang akan mendapat komisyen sebanyak 50% dari harga jualan produk tersebut akan diberikan kepada korang. Selepas itu bayaran komisyen akan dibayar secara automantik kepada anda setiap bulan iaitu selewat-lewatnya pada setiap 5hb dan akan masuk terus ke dalam akaun bank yang korang daftar.. 

Klik untuk daftar 


You Might Also Like

8 ulasan

  1. Tahniah ye.
    Lepas ni confirm boleh dapat sales lagi.

    Teruskan usaha!

    ReplyDelete
  2. ramai jugak saya baca dah dapat komisen klikjer nih . tahniah cik ash

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah kak ekin...
    makin maju n berjaya skg ni ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdenya maju ayu... terima kasih ayu

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017