MARCH MANIA DI BOOKCAFE.COM.MY

Mac 04, 2017

MARCH MANIA DI BOOKCAFE.COM.MY 

Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.. 

Sekarang sedang berlangsung jualan March Mania bermula pada 3 March sehingga 13 March 2017 di bookcafe.com.my dengan harga RM3.33 /33 tajuk dan potongan diskaun 33% untuk 333 tajuk. begitu semua buku akan diberikan diskaun sebanyak 13%. 




Jom sesiapa yang ingin shopping buku secara online boleh dapatkan di Bookcafe.com.my ini... sekarang sedang berlangsung March Mania jangan lepaskan peluang harga yang murah sangat dengan potongan diskaun ni..


You Might Also Like

4 comments

  1. Best ni untuk yg kaki buku. Bagi yg kedekut nak keluarkan duit untuk beli buku pun sesuai juga hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha terlajak murah sape tak mau hihihihi

      Padam
  2. wowoo woooooww..
    aishh ayu kalau dulu mmg da usha da ni
    tapi buku2 yang sedia ade pon blm abis bace lg...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak ekin dulu memang hantu buku loni sejak jadi bini kurang bab membeli tu hihihihi

      Padam

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME MAC 2017