Purple Awesome Februari 2017

March 15, 2017

Purple Awesome Februari 2017 


Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar untuk hari ini harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. entri autopost hari ini... hari ni ada temujanji pakar hospital kulim.. semoga dipermudahkan buat ekin... doakan kesihatan ekin ya... 

Berakhir sudah bulan Februari 2017 kan... kita dah masuk bulan March 2017 dah.. sekejap jer masa berlalu kan.. baru sempat nak update top comment blog ekin.. Kini tiba keputusan senarai calon Purple Awesome Januari 2017 di blog Cik Ash ni.. 

Ok bawah  adalah senarai yang memberi komen di blog ekin.. ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.. semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.. jangan segan-segan taw... Dekat bawah senarai mereka yang bertuah 

Tempat Pertama : Nina Mads 

Tempat kedua :Mama3Farhanah

Tempat Ketiga :  Adianiez Aida


Tempat ke 4 : Shahida Dzulkafli 

Tempat Ke 5 : Jari Manis 

Tempat Ke 6 :  EL

Tempat ke 7 : Jun Zie 

Tempat ke 8 : KimChaa

Tempat ke 9 : Salbiah M



Tempat ke 10 : Seorang Syed

Kepada semua top comment bulan Februari  tunggu  ekin akan terjah dekat blog nanti.. hihihihihi... jangan marah kalau ada boom masuk ya.. hahahhaha.. 


You Might Also Like

14 ulasan

  1. wahh nama k.el pun ada..hihihi
    tenkiu

    ReplyDelete
  2. tahniah semua... btw ash unni tag ya
    https://unnianje.blogspot.my/2017/03/sunshine-blogger-award-mellya-crayola.html

    ReplyDelete
  3. aida di bulan februari :)
    alhamdulillah...
    masih lagi relevan di blog ekin.
    i love blogging :)

    ReplyDelete
  4. Yeah!! Nama sha ada.. TQ ekin terjah blog Sha..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017