Tebus KFC Voucher dengan Bonus Points 8share

March 30, 2017

Tebus KFC Voucher dengan Bonus Points 8share

                                           Assalamualaikum...
Hai korang semua apa khabar.. alhamdulilah ada ruang untuk menulis dekat blog ni.. setelah beberapa hari tak buka blog sebab kesihatan kurang baik.. ni banyak entri job baru siap dipublish mujur diberikan kesihatan ok.. Hari ini ada urusan di Hospital pulak.. 

Sebelum ini ekin ada buka webisite 8share  ternampak bahagian Bonus Point tu boleh tebus KFC Voucher bukan selalu boleh tebus ni sebab selalu usha OUT OF STOCK Voucher KFC tu..

Jadi aritu bila nampak status ada siap boleh tebus ekin cepat-cepat klik untuk reedem voucher tu.. tebus 2 voucher terus hihihihihi.. lagi pulak bonus point ekin dah 1456 point lepas tolak 1300BP Voucher ada baki lagi dalam 156BP. Lepas ni kena kumpul balik bonus point bagi banyak pulak nak tebus benda lain pulak.. 



Sekarang 8share banyak keluar produk baru untuk ditebus seperti PINENG PN-963 10000mAH Lithium Polymer Power Bank, MINISO Umbrella (Small), MINISO Data Cable For Android (1.0m) , DAISO Washable Slipper tapi sayang la semua barang OUT OF STOCK.. Yang boleh reedem hanya 8 Share Lanyard jer. 


Teruja sangat bila dapat reedem voucher KFC ni sebabnya suami ekin memang suka makan KFC hahahaha.. selalu pergi shopping barang dapur kat tesco harus singgah kfc.. hihihihi.. So yang mana nak join 8share ni boleh la daftar dekat sini SINI. Sambil duk main laptop duit masuk hihihihihi..



You Might Also Like

12 ulasan

  1. Replies
    1. Alhamdulilah rezeki dah guna dah satu....

      Delete
  2. k.el pun suka mkn kfc
    sebulan sekali dua kena pi
    lau tak mcm xbest je idup ini haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin sebulan sekali kalau shopping tesco memang pergi abe minat kfc hihihihi

      Delete
  3. Ccl tak pernah lagi dapat kupon dari 8share ni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. CCL coupon KFC jarang sangat nak ada aritu ada tu yg reedem terus

      Delete
  4. wah, untung dapat makan kepci free

    ReplyDelete
  5. da lama sgt aida x buka 8share.
    untung la. berbaloi. kalau aida pon redeem vocer gini, ekin.
    kenyang perut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu memang berbaloi kak aida.. guna dah satu makan berdua dengan abe g kfc... hihihihi

      Delete
  6. Yeah!! Bolehlah dating kat KFC kan ekin..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017